Energetische Therapie

In mijn praktijk kan je onder andere terecht voor Malva therapie.  Dit is een energetische therapie die tegelijkertijd ondersteunend en complementair werkt, naast de reguliere of alternatieve gezondheidszorg.

Met deze therapie benader ik een klacht, ziekte of probleem vanuit een holistisch perspectief.  Er wordt gekeken naar dieperliggende energetische oorzaken en er wordt behandeld via de energiesystemen van het menselijk lichaam, namelijk de aura, chakra’s en meridianen.

Door middel van massages draag ik energie over aan jou.  Deze massages werken diep in op het stoffelijk en energetisch systeem van je lichaam, zodat jouw zelfgenezend vermogen geactiveerd wordt en je lichaam, geest en ziel terug in balans gebracht worden.

Malva therapie is meer dan het behandelen van een enkelvoudige klacht.  Samen bekijken we wat de meest passende behandelmethodes is voor jou en stellen we een behandelplan voor.

De behandelmethodes kunnen enerzijds helend, pijnstillend en verzachtend werken, anderzijds kunnen ze ook een preventief effect hebben.

Wanneer je geen klachten hebt, kan je in bij Adem & zo ook terecht voor ondersteuning in persoonlijke groei, zelfontplooiing en veranderingsprocessen.

Lees hier meer over de verschillende klachten waarmee je bij ons terecht kunt.

Welke behandeling het meest aangewezen is voor jou bespreken we vooraf.